Miljöpolicy

07.09.2015 19:41

För att aktivt arbeta med att förbättra miljön håller vi oss uppdaterade och använder vår goda kunskap. Ett exempel på detta är att vi utbildar oss aktivt inom att bedriva företaget på ett miljöanpassat sätt, dvs använder miljöoljor som är godkända i SPs listor, miljöklassifierad diesel, miljöband etc. När däck och andra förbrukningsvaror är förbrukade, återsänds dessa till återförsäljare, som i sin tur skickar materialet till återvinning.

För att förbättra vattenkvalitén i våra vatten har vi alltid med oss markskonare, miljöband osv för att undvika skador i och bredvid vattendrag.

Vi arbetar dagligen med uppföljningar i vårt företag för att stärka miljön, planering på hur uppdragen läggs upp och i vilken tidpunkt. Detta för att kunna behålla naturvärdena och minimera körskadorna.

När vi investerar i företaget lägger vi stor vikt på att maskinerna håller hög standard vad det gäller motorerna, alltid det senaste så långt det är möjligt.

Vi eftersträvar att arbeta med kunder som även dom är certifierade, på så sätt vet vi att hela kedjan, från stock till bräda, arbetar för en förbättrad miljö.